Foci

2024.05.05. 21:19

NB II - Újabb győzelemmel közelebb az álmokhoz az ETO

A Merkantil Bank Liga, NB II 31. fordulójában az ETO a Pécset fogadta, és győzelemmel zárta a napot

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

ETO FC GYŐR–PÉCSI MFC 3–1 (1–1)

Győr, ETO Park, 2200 néző. Vezette: Andó-Szabó.

ETO: Gyurákovics – Vera, Szépe, Boldor, Csontos D. – Vingler (Urblík N., a szünetben, Bánáti, 57,), Anton – Boschilia (Kröhn, a szünetben), Bumba (Vianna, 90+2.), Skvarka – Lukics (Farkas B., 70.). Vezetőedző: Borbély Balázs

PMFC: Helesfay – Takács Zs., Szekszárdi T., Hadaró, Majnovics – Krausz, Szeles (Bachesz, 79.) – Harsányi (Vas B., 79.), Szabó M. (Varasdi, 88.), Lacza (Bukovics, 61.) – Rácz B. (Tóth-Gábor, 79.). Vezetőedző: Mátyus János

Gólszerző: Bumba (12.), Farkas B. (71., 76.), ill. Szabó M. (40. – 11-esből)

Kiállítva: Helesfay (84.)

12. perc: Csontos jobb oldali szögletére Bumba érkezett remekül középen, és kapásból, hét méterről a léc alá lőtt. 1-0.
31. perc: Skvarka a jobb oldalról lőtte be a labdát középre, a hosszún érkező Bumba nagyon közelről, kiszorított helyzetből a kapufát találta el.
39. perc: Vingler szabálytalkoddott feleslegesen Tóthtal szemben. Andó-Szabó a büntetőpontra mutatott. A sértett a jobb alsó sarokba gurította a labdát. 1-1.
71. perc: Farkas B. érkezett középen Bumba balról érkező beadására. A lövését Hadaró blokkolta, ám Farkas B. ismételni tudott, és ezúttal már a hálóba lőtt. 2-1.
76. perc: Skvarka ívelte a labdát jobbról a kapu elé, ahol Farkas B.érkezett, és senkitől sem zavartatva fejelt 3 méterről a kapuba. 3-1.
84. perc: Helesfay próbált menteni lábbal egy felívelés után, de Verát talála telibe. A pécsi kapust kiállították..

Borbély Balázs: - Görcsösséget éreztem a csapaton, nem az jött, amit szerettem volna látni, ezért a szünetben megbeszéltük, hogy így nem mehet tovább, mert ebből jó nem fog kisülni. Változtattunk is, két helyen cseréltünk. Ezután már sokkal jobb volt a mentalitás, volt önbizalom, mindenben javultunk és ezért is tudtuk megnyerni a mérkőzést.

Mátyus János: – Különböző okokból öt kezdőjátékosom hiányzott. Az első félidő teljesen rendben volt, ám a hetvenedik perc körül elfogytunk. Ilyen különbséggel is megérdemelt a Győr győzelme, s bár elég kilátástalannak tűnik a helyzetünk, feladni nem fogjuk álmainkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában